swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Oj,oj...oj

Kategori: Allmänt

Oj, oj, oj vad längesedan jag bloggade nu. Nu har jag verkligen lite att ta igen och berätta sedan sist så jag får väl försöka ta mig i kragen och skriva lite nu. 
 
Oj, vad tiden och åren går fort. I dag är det vår underbara Lukas födelsedag. Vår "lille" kille fyller 16 år och får därmed köra upp för körkort när han vill. Han är på G och han har tagit 3 körskolelektioner. Sista gången sa läraren att han är en mycket duktig förare och mycket väl mogen för att köra upp så vi får se när det blir? Skulle inte tro att det dröjer så länge? 
 
 
                             
Trött 16 åring
 
Lukas blev uppvaktad, som sig bör med sång, frukost på sängen och givetvis massa presenter. Tror dock att han hade önskat sig bilnycklar med tillhörande bil i ett paket men.......det blev det inte. Han var nöjd och lycklig över alla sina presenter och bestämde att pengarna han fick av mor och farföräldrar samt faster och farbror med familjer skall bli en grundplåt till en bil. Han lär få spara ett tag! :))))
Yeeeeey! Maybe California drivers license soon?
Fdelsedagsbarnet vill inte att jag skulle baka eller köpa en tårta men
han ville ha kanelbullar. Ett födelsedagsbarns önskning måste 
givetvis uppfyllas (om det går) så visst bev det färska bullar efter skolan
Mums! 
Måste hålla med om att kanelbullar är bättre än tårta
KÄRLEK
Vi har också förlovningsdag idag den 8 maj. I år firar vi 21 år. Oj, oj, oj vad tiden springer iväg
 
För ett par veckor sedan så var Sara ledig ett två dagar från skolan då de andra eleverna i årskurs 9,10 och 11 gjorde ungefär som "nationella prov" i skolan. Det slipper Seniors (åk12) och blir därmed lediga från skolan så jag och Sara bestämde oss, hastigt och lustigt på tisdag eftermiddag för att ta en liten tjejtrip och åka ner till Santa Barbara. Oj, så mysigt, spännande och roligt att bara göra en sådan spontan grej! Sagt och gjort. Vi satte oss för att köra söderut vid 17 tiden och anlände till S B strax innan 22, myste lite på hotellrummet med smått och gott och gjorde upp planer för torsdagen. Efter en dålig nattsömn (sover för det mesta dåligt på hotell) så vaknade vi till gråmulet väder. Det gjorde dock ingenting då vi haft så soligt och fint hemma och vi njöt av en lång frukost på hotellet där vi träffade ett gäng svenska killar i 20+ ålderns som var väldigt pratsugna. Jag och Sara som hade gott om tid satt och pratade med dem, delade med oss av tips och hade det trevligt i ett par timmar. Därefter gjorde vi stan i Santa Barbara och trots att det var gråmulet och endast kring 16 grader så var det så mysigt att bara vara på tu man hand med dottern och extra mysigt då man bara kan flanera omkring i underbart vackra och mysiga down town Santa Barabara och inte skall ha något speciellt samt att inte har någon tid att passa. Lyx! 
OPs! Råkade publicera men fortsättning följer......... :)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: