swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Borta bra men hemma bäst....kanske

Kategori: Allmänt

Ja, då var vi hemma i Saratoga igen. Det bästa med att komma hem är att få sova i sin egen säng.
Det kändes så tråkigt att åka från Kauai. Vi som hade det så härligt och mysigt! Inte det att det kändes tråkigt att åka till Saratoga. Oh nej! Här har vi ju också så mycket som är bra. Bl.a. det underbara vädret. Efter 3 veckor på Hawaii borde man vara nöjd men mycket vill ha mer! Nja, det bästa med semestern på Hawaii var nog att vara tillsammans med hela familjen och ha semester ihop. Låg och funderade och summerade vår semester i min egen säng igår kväll då vi kommit hem och kom fram till varför det kändes så svårt. Det är som för alla andra som har semester och skall börja jobba såklart. Det är svårt att återgå till vardagen och att inte ha tid att umgås så mycket med varandra i familjen pga. jobb, skola och vardagslivet i allmänhet.
Att hinna prata med varandra, göra roliga saker ihop och uppleva all denna underbara natur tillsammans som Hawaii har att erbjuda var underbart. En härlig plats på jorden! När man har tonåringar så är det extra lyx att få tillbringa lite mer tid tillsammans med dem. När man är hemma så drar de sig gärna undan och sitter på sina rum och chattar, skypar, pratar med kompisar, spelar tv-spel, dataspel, bloggar och gör allt möjligt annat än att umgås med sina föräldrar. Förstår att det hör åldern till att vi inte är deras prio 1, men det känns ändå tråkigt och ovant. En sak till som gjorde att det var svårt att åka hem, är har min man haft en riktig semester för första gången på mycket länge känns det som (och för en gångs skull)! Han jobbar annars mycket, många telefonsamtal och telefonmöten på kvällar, tidiga mornar och nätter i många års tid (kan många av våra vänner och släkt säkert instämma i), är ofta helt slut efter att han kommer hem sent, reser mycket i tjänsten och känner sig mer eller mindre alltid trött och är rätt frånvarande pga. stress och sömnsvårigheter under veckorna i vanliga fall. Nu har han haft semester med oss och det har varit helt underbart! Och Hawaii var helt FANTASTISKT! Så de är som för alla andra. Det är helt enkelt svårt att återgå till vardagen med allt vad det innebär men är så otroligt lycklig över att att få haft ynnesten att åka till ett sådant fint ställe och har många fina minnen.


På underbara Kauai

Dit åker vi gärna igen någon gång om vi får möjlighet? Lovar att skriva och berätta mer om Hawaii och lägga upp lite bilder så fort jag kommit ner i tvätthögen, handlat och fixat lite här hemma. Känns som att tempot går i "slow motion" men det kanske är helt naturligt efter 3 lata veckor?

Åsa♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: