swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Vänner

Kategori: Allmänt

I torsdags sade vi farväl till några av våra vänner. Familjen Stjerngren flyttade hem till Sverige på fredagen efter ett år här och familjen Boman flyttade hem i söndags efter 3 år här.  Vi hade en liten avskedsfest och det blev en härlig, rolig, trevlig men ockjså lite sorglig kväll som förgylldes med med en liten avskedsång till våra vänner.
Är så lycklig att ha lärt känna så många fina härliga vänner här i Kalifornien. Vänner för livet som vi förhoppningsvis håller kontakten med i Sverige. Goda vänner är guld värt och de har verkligen hjälpt till att förgylla tillvaron här. Vi har delat oron för skola, barnen, problem med diverse saker och möjligheter,träning, skratt, recept, lycka, framgångar och reseminnen och resetips tillsammans. Vi är rika som fått sådana fina vänner!
Familjen Stjerngren
Saras fina kompis Fanny och Sara
Familjen Boman
Igår vinkade vi adjö till Tina, David och Adam som flög hem. Familjen Boman har bott så nära oss och vi har umgåtts så mycket. Det kommer att bli så tomt efter dem. Men vi ses i Göteborg när vi kommer hem igen. Lycka!
Måndag morgon. Det är min och  barnens sista lugna vecka innan skolorna börjar. Vi fixar diverse saker och tränar golf.  Igår kväll var vi och köpte en hel del skolmaterial och vi var inte ensamma. Det var väldigt utplockat redan nu och jag är glad att vi åkte iväg och köpte vårt redan en vecka innan så får vi ev. komplettera när skolan börjar. Sara har bestämt sig för att hon skall välja golf som tillval på high school i höst. Hon skall satsa på att försöka komma med i skollaget så nu ligger vi i hårdträning hela veckan och helgen har också tillbringats på golfbanor. Jag, Lukas och Rikard tränar vi också så det känns riktigt roligt! Idag fram till och med fredag blir det dock bara jag, Lukas och Sara som åker iväg några timmar för golfträning då Rikard jobbar. Hoppas att träning ger färdighet ? (som ordspråket lyder).
Åsa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: