swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Solig och väldigt varm 2 juli

Kategori: Allmänt

Lördag 2 juli. Min underbara, lilla, systerdotter Filippas 1 årsdag, hetta, sol, pool, simning, restaurang och bubbel. Det var en del av dagens händelser och innehåll.
Morgonen gick i en väldigt långsam fart. Vi sov alla länge och åt sedan en sen brunch. Tjejerna hade så ont i fötterna och kände sig lite trötta efter en 12 tmmars dag i nöjesparken dagen innan och vi andra kände oss bara slöa. Dagen fortsatte i långsamt tempo till träningscentret där vi slappade vid poolen några timmar, Rikard gick in och tränade på gymmet och jag simmade i utomhus poolen. Lukas var iväg och tränade golf med en kompis. Kvällen var ljuvligt ljummen och vi åkte ut för att äta middag på mysiga Bella i Saratoga. En Italiensk restaurang där de gör all pasta själv, dags färskt varje dag. Så gott, så gott! Igår hade vi dessutom en trubadur som förhöjde hela middags upplevelsen på denna "Lady och Lufsen restaurang"
Lördags middag på lilla, pittoreska och mysiga Bella i Saratoga


Hemma i trädgården väntade sedan den uppvärmda jacuzzin, jordgubbarna och champagne som legat på kylning. Blev en underbart skön avslutning på en härllig dag i bubblet (med champagne och jordgubbar) under en stjärnklar himmel en ljummen kväll.
Barnen hoppade i först och myste med lite god soda i glasen


Så mysigt att sitta i jacuzzin under en stjärnklar himmel en ljummen julikväll

Åsa ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: