swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Mina tankar går till Norge

Kategori: Allmänt

Igår på fredag nåddes vi av nyheten av vad som hänt i vårt grannland Norge. Så fruktansvärt! Hur kan något sådant här hända? Mina tankar går till Norge och speciellt till alla familjer som nåddes av dödsbud i går.
Det känns så brutalt, ofattbart och hemskt! Och här sitter vi i paradiset långt, långt hemifrån och bara förundras över hur världen kan bli såhär med allt våld som inträffar?
Idag är det lördag morgon. Herregud vad dagarna rusar iväg. Vaknat upp ännu en morgon på Maui till vågornas brus. Dagarna har varit fyllda av äventyr från morgon tilll kväll.
I onsdags var åkte vi iväg till Haleakala som ligger på östra delen på Maui. Haleakala är den största vilande vulkanen i världen. Vi hade fått tips om att vara där i soluppgången eller solnedgången. Uppgången kändes inte som ett alternativ då vi hade behövt åka vid 02 på natten. Vi har ju semester nu och vill ta det lite lugnt, så vi satsade på solnedgången. Den sista vägen dit gick i zig-zag (33 st. kurvor)och är en av de snabbast stigande vägar i världen. Bara det var mäktigt! Högt upp ovanför molnen kom vi. Otroligt läckert! Ovan molnen var det blått och när vi väl nådde vulkanen var det en smått överväldigande känsla som om toppades av en lätt euforisk känsla då det väl blev solnedgång. Gud så läckert, vackert, mäktigt och minnesvärt ! Så roligt att få se och vara med om något sådant!
Ä Nu skall vi åka iväg på en dagsutflykt till Hana som ligger på östra delen av Maui. Skriver och berättar mer en annan dag!
Åsa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: