swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Sol,hetta,hav,strand och en ljuvligt trevlig fredag kväll

Kategori: Allmänt

Fredagen den 1 juli bjöd på sol och hetta. Jag och Tina bestämde oss att fly hettan i Saratoga för att åka till havet och något friskare luft. Tjejerna, Sara och Alva hade bestämt sig för att de skulle tillbringa dagen på en nöjespark (Great America) med några kompisar. Så efter att jag agerat ungdomstaxi så packade jag och Tina in pojkarna i bilen och drog mot havet. Doften av hav och den friska brisen man får vid havet är o slagbar sådana här dagar när det är så hett. Vi hade en toppendag!
Väl hemma så hade Rikard kommit hem från jobbet. Vi kände så för ett glas rosé i eftermiddagsvärmen. Och visst smakar det som bäst i goda vänners sällskap. Sagt och gjort. Efter ett kort samtal och några minuter senare så hade vi familjen Boman på besök. Det blev både ett och två glas rosé (som köpts på en närliggande vingård), gott vitt vin och en gemensam knytis grillmiddag med gott rött vin till. Underbart trevligt med sådan spontankvällar. Maten blir extra god och allt känns så lätt  när man med gemensamma krafter trollar fram något av det man har hemma!
Några timmar senare på kvällen anlände tjejerna hem. De hade fått skjuts hem av familjen Johansson som också kom och gjorde oss sällskap en stund på sena kvällskvisten. Trevligt!
Kvällens höjdpunkt och gapskratt fick vi oss när Sara anlände med sina vinster från en spelsession. 2 st. jättelika kram djur. En Pokémon som var ca. 120 cm i storlek och en jättelik banan som var 2 meter lång. Sara var snäll och gav den förstnämnda till Adam, 8 år. Gissa om lyckan var stor? Och Lukas fick bananen. Han blev nog minst lika glad tror jag? (Upptog halva Lukas säng i natt).
Jag och Mr. BIG Banana
Adam blev tok glad för sin nya vän
Våra kära vänner som kom över på en spontaninbjudan.
Älskar sådana kvällar. Det blir alltid BÄST!
Tack för att ni ville komma över med kort varsel familjen Boman. Mycket trevlig kväll!
Åsa ♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här: