swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Ett sommarlov att se fram emot

Kategori: Allmänt

Allt är nu bokat inför sommarens semester på Hawaii. Så skönt att ha det klart så man vet vad man har framför sig och kan börja drömma och längta. Det känns sannerligen lyxigt att få åka till Hawaii. Vilken drömsemester!
Vi kommer att åka till 3 olika öar. Startar med Maui där vi skall bo på den syd västra sidan som heter Kaanapali vid stranden.
Beställde ett rum med havsutsikt så jag hoppas att vi kan få sitta där och titta på solen som går ner över havet på vår balkong och filosofera om framtiden? Det är ett lägenhetshotell så vi mjuk startar semestern med att äta hemma det mesta första veckan, tänkte jag. eventuellt så får vi också sällskap av en annan svensk familj här i Saratoga. Vi får väl se om de bokar snart?
Andra veckan åker vi till Waikiki Beach. Där höjer vi ribban och bor på ett hotel precis vid stranden samt mitt i Waikiki.
Alla måltider intas på restaurang och vi skall leva loppan med alla andra semesterfirare på Waikiki. Sola, bada, surfa, äta gott och bara ha det bra.
Sist men inte minst åker vi till Kauai (som enligt många är den vackraste ön på Hawaii). Där kommer vi att sammanstråla med svenska familjen Boman som nästan är våra grannar här i Saratoga.
Det ligger på den södra sidan av ön, Kauai. Där kommer det nog att bli lite matlagning hemma varvat med lite middagar ute tillsammans med Bomans. Skall bli så otroligt mysigt att avsluta semestern med att umgås med dem innan de flyttar hem till Sverige veckan därpå. Det blir ett fint minne att tänka tillbaka på när vi ses i Sverige igen!
♥ Men först har vi en himla massa andra roliga saker att se fram emot.
På torsdag slutar Sara skolan. Då har hon avslutat sitt andra år (sophmore år). De har dock ingen riktig avslutning utan fokuserar bara på de som tar sin high school graduation vilket innebär stora festligheter och högtidlig ceremoni. (Sara skall gå dit och titta med sina kompisar). Lukas tar sin milddle school graduation på fredag den 17/6. Jag är så stolt över våra barn som klarat av sina skolor så bra här borta!
Saras kompis Alva kommer och hälsar på från Sverige på fredag den 17/6  (och 3 veckor framöver), sedan en liten tripp till Yosemite nationalpark med goda vänner i några dagar, min bror Gustav och hans sambo Anna kommer också och hälsar på om 4 veckor.  Så många roliga, härliga, spännande och förhoppningsvis soliga, varma och härliga veckor vi kommer att ha!
Life is good!
♥ Åsa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: