swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Slappardag

Kategori: Allmänt

Vi hade en jätte trevlig kväll i går med våra kära vänner. Drack en för drink hemma hos en av familjerna innan vi åkte ut och åt. The Basin var en mysig och enkel restaurang där stämningen var hög och maten fantastisk!
Ostron var en av flera goda "plock förrätter" vi beställde. Mums!


Min huvudrätt igår blev lamm racks, ostron till förrätt och Rikard som älskar klassiker åt en steak. (Ser kanske inte så spännande ut men var helt gudomlig)

Det är den 4 juni idag och regnet det bara öser ner här i Saratoga. Mycket, mycket ovanligt med regn i juni! Förundras verkligen över detta väder! Trotsade vädret på förmiddagen, tog på mig regnkläder och gick ut på en power walk med Tina. Å, så mycket syre det var i luften och det var verkligen en härlig promenad i villakvarteren här i Saratoga. Det finns så otroligt mycket vackra hus i varierande stilar och storlekar. En del stora hus har enorma tomter med vinodlingar på gården andra hus är mer normala. Svårt att förstå hur mycket människor det finns med så mycket pengar. Men det är så roligt att gå och titta på husen och få lite tips och idéer på både arkitektur och trädgård och drömma om att få bo i ett sådant fint hus någon gång.
Vin odling på en av tomterna vi passerade idag


Promenad i regn bland de många små och STORA vackra husen i Saratoga. Nästa gång tar jag med en riktig kamera för att ta lite mer och bättre kort på alla fina hus. (hade bara mobilen idag).



Väl hemma kändes det så härligt att ha varit ute trots regn och då kan med gott samvete ligga och läsa en bok medan regnet skvalar utanför. Vi hade en tanke om att gå på bio men det verkar som Lukas har fått samma sjukdom som Sara med sprängande huvudvärk. Nu ligger han nedbäddad och vi andra bara slappar med böcker, dator och tv medan en gryta med biff Bourgogne puttrar på spisen. Perfekt middag en regnig dag.

♥ Åsa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: