swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Gäster i huset

Kategori: Allmänt

Nu var det längesedan jag hann med att blogga, tyvärr! Vi har nämligen haft gäster från Sverige på besök i en vecka nu. Det är Rikards föräldrar och hans fastrar med sina män. Det är så roligt att ha dem här! Rikards föräldrar bor här hos oss och de andra bor på ett trevligt hotell här i Saratoga. Det har varit en härlig vecka fylld av trevligt sällskap och aktiviteter från morgon till kväll. Vi har hunnit med en hel del shopping, en dag på stranden i Santa Cruz, En heldag i San Francisco, Ett besök i Big basin park för att se på de enorma Redwood träden, manikyr och pedikyr, trevliga restaurangbesök och vinprovning på Pichetti winery. Dessutom har jag, Anita och Hans-Gunnar spelat en 18 håls runda golf på Santa Clara golf course. Det blev tyvärr inte så mycket motion den golfrundan för det var en så otroligt het dag så det blev golfbil istället för att gå. Vi hade en supertrevlig och jag spelade ganska bra så det blev en härlig dag på golfbanan.
Vädret har varit mer än fantastiskt och hela förra veckan bjöds våra gäster på sol och värme då det var mellan 30 - 40 grader hela veckan. Kvällarna har varit ljuvliga och vi har suttit ute varenda kväll, ätit gott, druckit gott och haft det trevligt under en stjärnklar himmel.
I onsdags firade vi Bengt (Rikards fasters man) som fyllde 75 år.
Golden Gate bron fyller 75 år i år och så också Bengt. En glad 75 åring
poserar framför blomdekorationen

Vi överraskade Bengt med lite champagne på hotellet på morgonen, sedan åkte vi på en liten utflykt till Santa Cruz för att njuta av sol, hav, strand och en fantastiskt fisklunch på piren och på kvällen var vi ute och åt på en köttrestaurang på Santana row (fina gatan här borta). Vi firade också Rikards faster, Birgitta (Bengts fru) som fyller 65 om några veckor. Det blev en härlig kväll med massa glada skratt och underbart god mat.
I SF gick vi förbi de här söta aporna. Var tvungen att göra dem sällskap.
Är de inte bedårande?
Nu har alla gästerna gett sig iväg för att besöka Las Vegas och Los Angeles. De tog bilen och åkte iväg i går morse och siktar på att komma tillbaka hit på fredag. De kommer säkert att få en härlig vecka! Hoppas de kommer hem med stor kovan så vi kan ut och fira i helgen när de kommer tillbaka!
I går hade jag en hemmadag då jag tvättade och fixade litegrann samt passade på att göra lite andra "måste göra" saker. Var på väg till gymmet och poolen men kände att det var så skönt att bara vara hemma i lugn och ro och greja så det fick det bli!
Fick några tidningar med posten igår så jag unnande mig en stund i
eftermiddags solen och bläddrade lite i en tidning. Vardagslyx!


Ligger så efter med träningen nu och efter veckans alla goda middagar så känns det verkligen som jag behöver ta i med hårdhandskarna. Idag blir det lång powerwalk med vänner och en liten fika och sedan får det bli simning eller gymmet i eftermiddag.  Dagens tankenöt får bli vad vi skall ha till middag idag? :-)
Åsa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: