swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Hurra, hurra...hurra för vår Sara 16 år

Kategori: Allmänt

Idag den 1 september (läs igår) fyller vår älskade dotter, Sara Maria 16 år. Helt otroligt vad tiden går! Känns inte så längesedan hon föddes på Mölndals BB en solig 1 september dag.
Sara firades enligt vår familjetradition med tidig väckning, sång, frukost på sängen och massa presenter. Som tur var började hon inte förrän halv tio så hon kunde njuta länge av sin morgon. Högst på önskelistan stod kläder och det fick hon självklart. Det är inte lätt att köpa kläder till en tjej på 16 år. Ibland har vi samma smak men mestadels inte. Och så skall det väl vara när mamma är 41 och dottern 16. Det är nog ganska normalt att man inte tycker lika om allt? Sara fick några saker som jag visste att hon önskat sig, några som jag chansade på (och hon faktiskt tyckte om) och dessutom några presentkort på lite olika affärer så hon kan shoppa lite själv med kompisar och dessutom ett platt kuvert av mormor och morfar som var mycket uppskattat. Vet att det kommer fler presenter från Sverige då Rikard åker hem. Lycklig tjej!
Nyvaken 16 åring tidigt på morgonen. Ballonger är ett "måste" när man
fyller år här i USA.
Sara på väg till skolan idag
She
She went to school with a smile on her face
Kvällen skall avslutas med gräddtårta toppad med jordgubbar och hallon.

Och givetvis med ljus också
Men innan tårtan så skall vi åka ut och äta middag på restaurang, Cheescake factory (enligt födelsedagsbarnets önskemål). Mums filibabba!

ÅSa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: