swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Wow, vilken sommar

Kategori: Allmänt

Wow! Vilken sommar, (so far)!
Nu var det väldigt längesedan jag bloggade. Har helt enkelt haft semester från alla "måsten"och bara haft det bra, riktigt, riktigt bra.
Vi har haft våra bästa vänner på besök de tre sista veckorna i juni och när de åkte hem så packade vi våra väskor för att följa efter dem, hem till Sverige.
Å, vilka härliga 3,5 semesterveckor vi hade i Sverige! Härliga men intensiva. Vi har träffat våra föräldrar och syskon men också vänner och bekanta och barnen har träffat lite kompisar. Vi åkte till Göteborg och västkusten för att sedan dra till östkusten, vidare till Norrland och sedan hem till västkusten igen. Vi har varit på bröllop, på många goda middagar med härliga vänner, förnyat våra visum, varit ute i skogen, åkt båt på både väst och östkusten men också på bottenviken. Ja, vi har hunnit med en hel del och har många fina minnen från årets Sverigesemester. Tyvärr hann vi inte riktigt med att göra allt vi ville och träffa alla vi ville för tiden och orken täckte helt enkelt inte till.
Nu när vi är hemma igen och så snart vi fått lite ordning på jet leg och pustat lite så skall jag skriva och berätta lite mer.
Nu skall jag njuta av dagen. Solen skiner, himlen är blå och det blir en varm dag. Skall ut på en löprunda, sedan blir det golfträning och i kväll när Rikard kommer hem från jobbet så skall vi till gymmet och bekänna färg efter sommarens alla lata dagar.

Önskar er en skön kväll / dag

Åsa

Kommentarer


Kommentera inlägget här: