swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Dagens höjdpunkt (er)

Kategori: Allmänt

Idag, torsdag har varit en lite seg dag men startade morgonen med en mils promenad, t & r hemifrån och runt Saratoga hills. Trevligt sällskap och härligt väder bjöd morgonens promenad på. Hemmavis blev det lite pyssel och på eftermiddagen skrev vi kontrakt på ett hus. Tjoho! Nu vet vi var vi skall bo framöver. Vi tar över det huset den 7 mars. Å, det är ljuvligt att det äntligen ordnat sig med boende. Har varit så stressad och nervös över detta med boende och flytt och nu äntligen kan vi släppa det. Nu är det bara packning och flytt kvar.
Det är ett betydligt mindre hus än det vi har idag med 4 sovrum, 2 badrum och en toalett. Det bästa med huset är att vi nu kommer att få en pool. Gissa om Lukas blev glad! Det tråkigaste med flytt är att man inser att man har en massa som inte passar in på det ena eller andra sättet och att det är en del man behöver köpa som inte finns. Här är det inte alltid det ingår tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys. I vårt fall måste vi köpa tvättmaskin och torktumlare. En sak i taget. Just nu njuter vi av att kunna bocka av det här med husjakt. Dagens höjdpunkt! Skönt!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag. Hurra, hurra, hurra!  Idag den 17 februari (här är det fortfarande den 16:e) fyller min älskade pappa år och idag är det hans 65 års dag! Denna firar han i Spanien tillsammans med mamma och massa nya vänner. Så synd att vi inte kan vara med men önskar dig en toppendag pappa! GRATTIS! Njut av dagen och fira ordentligt!
Min älskade pappis fyller 65 år den 17 febrauri. Hurra, hurra, hurra!


Dagens andra höjdpunkt var i kväll då Sara ringde. Hon har hittat en app på telefonen där man kan ringa gratis. Å, vad roligt att kunna prata med henne en stund. Sara var så glad och lycklig. Allt var toppen. Flygresan hade gått bra och när de landade hade de blivit bjudna på bra frukost. Därefter hade de åkt några timmars bussresa för att se på pyramider. "Det var så häftigt" sa Sara lätt euforisk. Hon hade dessutom hunnit med att köpa en jättefin present till Lukas som hon var stolt över. Syskonkärleken växer på distans det är tydligt (ler) och Lukas blev så glad när han hörde att storasyster hade införskaffat en present till honom.  Sara hade så mycket att berätta och det bara bubblade ur henne. Hon och hennes kompis, Brooke bor hos en ensam kvinna i 60 års åldern. De bor i ett jättelitet hus men det verkade väldigt säkert och hon hade internet. Lycka för tjejerna! De hade fått en middag som var supergod enligt Sara.
Oj, vad jag kommer att sova gott i natt efter dagens alla positiva besked.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: