swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Festligt

Kategori: Allmänt

Förra torsdagen var det Saratoga High School graduation. Hela vår familj var där och tittade och gratulerade våra goda vänners son, Linus som tog sin graduation. Oj, vad det var högtidligt och härligt. Graduationceremonin hölls ute på "Saratoga High School  football field", solen sken och läktarna var fullsatta med familj, vänner och kompisar. Studenterna kom marscherande in till nationalsången och killarna var traditionsenligt klädda i blått och tjejerna i vitt. Därefter hölls flera fina tal av några elever innan det var dags för eleverna att få sina "High School Diploma". Sist men inte minst förklarade rektorn dem "fria" och önskade dem lycka till i framtiden, musik spelades och hattar kastades i luften till alla glädjetjut. Underbart!
Någon tappade greppet om sin ballong
Linus är uppe på scen och får sitt Diploma
Lycklig och stolt Linus. You mede it!
Congrats!
Lukas är stolt över kompisen Linus
Sara och Sharon likaså
Men mest stolt var nog föräldrar och syskon, såklart
Hattar i luften, glädjetjut, tutor och musik. Å, ljuvligt!
Föräldrar, vänner och kompisar rusar fram och vill gratulera
Så roligt att få vara med om. Vi hoppas vi får uppleva detta igen nästa år då det är Saras tur.
I fredags hade jag och Kerstin ordnat med en lite avskedsöverraskning till vår vän Monica som flyttar hem i juli. De kom hit och vi startade dagen med en promenad i Saratogabergen. Det var kul att få visa Kerstin och Monica alla de vackra vyer och naturupplevelser man får efter den promenaden. Därefter visste inte Monica vad som skulle hända men vi åkte upp till Savannah-Chanelle winery som ligger ca 10.min. bilresa från mig. Där hade vi en vinprovning och hade turen att vara helt ensamma så vi fick en mycket bra stund med full uppmärksamhet av en mycket trevlig tjej inne på wineryt. Det slutade med att jag blev medlem i deras vinklubb. Så kan det gå! Monica fick välja ut ett gott vin som minne och så köpte vi med oss en flaska rosé för att ha på vår efterföljande pic-nic runt hörnet på wineryt. Vi var ensamma 'även där så vi hade en underbar stund med god lunch, gott vin med endast fågelkvitter och vindens sus i bakgrunden. Nästan overkligt! Härlig dag men vi kommer att sakna Monica grymt mycket.
Sportiga tjejer på promenad i Saratogabergen
Glada vinprovare på Savannah-Chanelle
Här sitter vi och njuter, njuter och NJUTER
Mina fina vänner i en underbar miljö omgiven bland blommor, buskar och vinrankor
Dagen fortsatte sedan med ett välbehövligt frisörbesök och på kvällen samlade vi och två andra familjer för att fira att barnen slutat skolan. Vi åkte till Restaurang "Outback steakhouse" och åt tills vi storknade tillsammans med alla barn. Mycket trevlig dag och kväll! Tack för sällskapet famlljen Johansson och Cagenius!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: