swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

15+20 = 35

Kategori: Allmänt

♥8 maj 2012. Vår älskade son,  Lukas 15 års dag men också min och Rikards 20 åriga förlovningsdag. Herrgud, var tar tiden vägen? Vår "lille" har blivit stor! Men, vi som förlovade oss på ljuvliga Barbados den 8 maj 1992, vi känner oss nästan inte en dag äldre.
Frukost på sängen till 15 åringen och en massa paket. 1:a paketet
Innehöll strumpor :) men sedan blev det bara bättre och/eller bättre.
Det var en mycket nöjd kille som cyklade till skolan
denna dag

Mitt på dagen, tisdagen den 8 maj var det bara en helt vanlig dag med skola för barnen, skola för mig och jobb för Rikard. Men på kvällen hade jag bokat bord på den fina restaurangen, La Fondue här i Saratoga. Nu skulle det firas!
Vi firade Lukas 15 år samt min och Rikards förlovningsdag. Kvällen blev helt magisk! Vi låtsades att det var en helgdag och bara njöt av den mysiga restaurangens interiör och all den fantastiska maten och drycken. Vissa av oss var modiga och åt både vildsvin, krokodilsvans men också en hel del annat gott kött. Vi fick en god (stor) sallad till förrätt, sedan serverades farligt god ostfondue med goda grönsaker och bröd att dippa till. Till varmrätt blev det olika köttsorter som både grillades på bordsgrill och kokade i fonduegrytan. Sist men inte minst blev det valfri choklafondue med frukter, Marsmallows och cookies att dippa. Eftersom Lukas fyllde år så bjöd restaurangen på skumpa till både vuxna och barn istället för tårta (Sara och Lukas glas innehöll cider) och våra lite dyrare droppar.
Framåt sena kvällen rullade vi hem. Himmel vad mätta och nöjda vi var! Restaurangen kommer att få många fler besök av oss. Helt fantastiskt gott, mysigt och en beundransvärd service!
Förväntansfull familj
Skål för Lukas
Fina killen
♥Syskon♥
Fina Sara i restaurangens läckra foajé
Gott att dippa i chokladfondue
Världens trevligaste servitris förklarar hur vi skall bära oss åt
Krokodilsvans kändes lite "scary" att smaka på. Smaken var dock helt
ok men konsistensen var lite seg (misstänkte nästan det)
Skål! Restaurangen bjöd på "bubbel" dagen till ära

Kommentarer


Kommentera inlägget här: