swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Klappat och klart

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen bokat biljetterna till Sverige och tid (för att förnya våra visum) på amerikanska ambassaden. Vi åker "hem" den 4 juli och tillbaka "hem", hit 28 juli. Det blir tre och en halv vecka i Svedala. Det lär bli intensiva veckor i härliga Sverige men oj vad roligt det skall bli. Vi (jag och barnen) har inte varit hemma sedan sommaren 2010 så det är ett tag sedan. Det skall bli så otroligt roligt att träffa släkt, vänner, nära och kära. Nu längtar vi! Vi beställer härmed härligt svenskt sommarväder så vi kan få njuta av allt som den svenska sommaren har att erbjuda med sol, bad i sjöar och hav, båtturer och grillkvällar med middag utomhus och kanske en golfrunda eller flera på svenska banor.  Vi längtar också efter Falukorv, rödbetssallad, kräftor, räkor, mjukost, smågodis, svenskt bröd och till och med "Mamma Scan´s köttbullar". Självklart finns det massor med andra saker vi längtar efter, listan kan göras lång.
Ett av sommarens och Sverige semesterns stora höjdpunkter blir att få gå på bröllop. Min bror, Gustav och hans sambo, Anna skall gifta sig den 7 juli. Skall bli så underbart skoj att få gå på deras bröllop som skall äga rum på anrika Gunnebo slott i Mölndal, strax söder om Göteborg. Vi kommer hem sent den 5 juli så vi kommer nog att vara lite "jetleggade" men vi får skall göra vårt bästa för att inte vara festens "partybromsar".
Ett annan höjdpunkt blir att få träffa min systers små flickor, Filippa snart 2 år och hennes lillasyster dom bara är lite drygt en månad nu. Filippa har vi inte träffat sedan de var här och hälsade på förra året och då var hon 9 månader. Hennes lillasyster får vi träffa för första gången. Å, så mysigt det skall bli att få krama om de små!
Sedan kommer det att bli många höjdpunkter av varierande nivå. Jag längtar också efter att träffa Tina med familj (som bodde här och som vi lärde känna här). De bor bara 15 minuter från oss och jag hoppas verkligen att vi får tillfälle att träffas på svensk mark. Men,  vi ser i ser så mycket fram emot att få tillfälle att träffa ALLA våra nära och kära!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: