swedishhousewifeincalifornia

Mitt i livet i Saratoga, Kalifornien.

Det kommer mera

Kategori: Allmänt

Precis som jag lovade så kommer det lite mera bilder från årets första vecka. Tiden och orken räckte inte riktigt till för att göra klart det inlägget. Känner mig lite klen med huvudvärk och ont i kroppen just nu då jag har åkt på någon förkylning men skriver lite mellan varven då tid och ork finns.
 
Måste erkänna att jag inte riktigt kommer ihåg allt vi gjorde på dagarna den veckan men det blev lite utflykter, promenader, shopping och fort gick dagarna. På fredagen gjorde vi i alla fall ännu en utflykt och den här gången var alla ungdomarna med. Solen sken på morgonen och vi fick en helt fantastisk dag både när det gällde vädret och alla upplevelser. Dagens utflykt bar av ner till Monteray och Carmel. Vi startade med att köra "17 mile drive" som är en väg mellan Monteray, Pacific grove och Carmel som är 17 miles lång. Det är en betalväg, som till största del ägs av golfklubben, Pebble Beach och där man passerar fantastiska landskap med många vackra hus, golfbanor (bland annat Pebble Beach) och fantastiska havsvyer. 
 
 "The Lone cypress tree" som växer alldeles ensam ute på en klippa
är också en symbol för "Pebble Beach"
 
Efter en stor del av vägen så har man fantastiska golfbanor på ena sidan och havet på andra sidan
 
Markus tv. och Mattias t.h.
 
Lukas
 
Sara
 
Visst är det vackert?
 
En av affärerna på Pebble Beach
Utsikten från "The lodge, Pebble beach"
 Picnic på stranden i Carmel
 
 Sol, värme och mys med bara fötter i sanden
 
Jag och mina älsklingar 
 
Glada familjen Enmark-Pettersson
 
Underbar, underbar, väldigt underbar dag! Love Carmel! 
 
Sista dagen med gänget var tyvärr en grå mulen dag i Saratoga. Efter diverse fixande, handlande och packande under dagen åkte vi vuxna upp till Savannah-Chanelle winery på eftermiddagen. Denna vingård ligger ca. 10 min. bilresa hemifrån oss. Väl inne så satt en dam och spelade piano och det var fullt med folk. Eftersom vi är medlemmar så blev det vinprovning på hög nivå och vi fick testa hela sortimentet. Mmmmm....många goda viner hade de och vi köpte ett par flaskor för att ha till kvällens middag. 
 
 
 
 
 
Roger luftar vinet
 
Enligt önskemål från våra gäster så blev det middag med stora rejäla amerikanska stekar, sötpotatis, klyftpotatis, ugnsbakade rödbetor och en god svampstuvning. Vi vuxna drack dessutom gott rödvin från Savannah-Chanelle till. Härlig kväll men samtidigt lite sorgligt att våra gäster skulle åka hem dagen därpå
 
Tack för att ni kom och hälsade på. Otroligt roliga, mysiga och trevliga veckor tillsammans med er! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: